Voor de aanleg en onderhoud van uw tuin

Wilt u ook uw tuinwensen uit laten komen.....

Als een schitterende tuin perfect aansluit bij uw wensen, dan brengt u daar meer tijd door dan u denkt. Hoveniersbedrijf Kleine Veer kan uw droomtuin aanleggen en voor u onderhouden. Dan hoeft u alleen te bedenken waar de barbecue en tuinset komen te staan. Of waar u de trampoline voor de kinderen wilt plaatsen. Zo kunt u genieten van uw eigen groene paradijs!

Hoveniersbedrijf Kleine Veer legt uw droomtuin aan

Bent u tijdens een vakantie naar het Oosten helemaal geïnspireerd geraakt door Oriëntaalse tuinontwerpen? Of wilt u uw kleurrijke inrichting doortrekken in de tuin?

 

Huur dan een hovenier in! Hoveniersbedrijf Kleine Veer uit Zwolle begint met een creatief ontwerp. Daarbij kijken we naar de stijl van uw huis, de omgeving en uw gebruikswensen voor de tuin. Wij maken graag een afspraak bij u thuis (of op uw bedrijfslocatie), zodat wij zelf de sfeer van uw omgeving kunnen ervaren. Op basis van uw wensen en de mogelijkheden van uw omgeving gaan wij voor u aan de slag.

 

Bij een advies hoort een ontwerp op maat en een offerte met daarin een uiteenzetting van de te gebruiken materialen en de daaraan gerelateerde kostenposten.

 

Bij onze ontwerpen maken wij gebruik van gerenommeerde materialen van onze partners, waaronder Woodvision, Foreco, Buiterbeton en Tuinvisie. Vanzelfsprekend kunt u zelf planten en bestrating kiezen.

 

Hoveniersbedrijf Kleine Veer is een hoveniersbedrijf in de breedste zin van het woord. We maken ontwerpen, leggen uw tuin aan en verzorgen onderhoud.

Maar ook de aanleg van een vijver, het plaatsen van een erfafscheiding en het laten snoeien van bomen behoort tot de mogelijkheden.

Beplanting

Elke plant, boom en bloem vraagt om een specifieke vochtigheidsgraad, een bepaald aantal zonuren en gerichte verzorging. Hoveniersbedrijf Kleine Veer adviseert u over de beplantingsmogelijkheden. We houden daarbij rekening met de aardsoort en ligging van uw tuin. Zo komt uw investering tot zijn recht.

Aanleg bestrating

Tot een oppervlakte van circa 400 m2 bestraten wij uw perceel zelf. Hiervoor hebben wij de materialen en de kennis in huis. Uw terras, oprit of designbestrating wordt daarbij volledig afgestemd op uw wens.

Tuinaanleg en tuinonderhoud door Hoveniersbedrijf Kleine Veer

Altijd een mooie tuin dankzij goed onderhoud

Of u nu een nieuw ontwerp heeft laten doorvoeren, uw tuin net gerenoveerd heeft, of al jaren geniet van uw huidige tuin; het is belangrijk dat uw tuin wordt onderhouden. Al heeft u groene vingers en houdt u zelf de tuin bij, dan nog kan het interessant zijn om voor bijvoorbeeld specifiek snoeiwerk een hovenier in te zetten.

 

Hoe onderhouden we uw tuin?

Oude beplanting wordt waar nodig vervangen en, indien gewenst, aangevuld. Het tuinafval wordt netjes afgevoerd.

 

Renovatie


Wenst u uw tuin te veranderen of een gedeelte ervan aan te passen? Of het nu gaat om het vernieuwen van beplanting en bestrating of om het plaatsen van een nieuwe vijver, omheining of pergola, onze vakbekwame medewerkers zijn u graag van dienst.

 

Periodiek onderhoud

Bij periodiek onderhoud dragen wij zorg voor de werkzaamheden die nodig zijn om uw tuin groeiend en bloeiend te houden. Een vaste medewerker bezoekt uw tuin wekelijks, maandelijks, per kwartaal of wellicht één keer per jaar om uw tuin seizoensklaar te maken. U heeft er geen omkijken meer naar.

 

Tot de werkzaamheden behoren onder andere:

  • Maaiwerk
  • Onderhoud borders en bestrating
  • Een najaars- en voorjaarsbeurt
  • Snoeiwerk van heesters en bomen

Extra onderhoud

Wanneer extra activiteiten noodzakelijk zijn, dan spreken wij die vooraf met u door. Zo kan het voorkomen dat een zieke boom verwijderd moet worden of dat uw vijver extra onderhoud nodig heeft. Ook uw beregeningssysteem of uw kuipplanten kunnen aanpassingen nodig hebben.